Začetek rokometnih tekmovanj

Nova rokometna sezona je pred nami, kar pomeni, da igralci vseh naših selekcij že pridno trenirajo. V rokometnem klubi Črnomelj bomo v sezoni 2021/2022 tekmovali s šestimi (6) selekcijami in sicer s člani, mladinci, starejšimi dečki A, mlajšimi dečki B in A ter mini rokometom. Še vedno tudi vabimo vse športa željne otroke, da se nam pridružijo na treningih in postanejo del naše rokometne družine.

 

Letošnjo tekmovalno sezono v domači dvorani bo že to soboto, ob 19. uri, odprla članska ekipa, ki gosti RK Sevnico, ostale selekcije pa z domačimi tekmami pričnejo čez 14 dni, ko bodo na parket stopili starejši dečki A, mladinci in člani.

 

Vsi v klubu se, ob pomoči naših podpornikov, v prvi vrsti Občina Črnomelj, Zavarovalnica Sava, Nova Ljubljanska banka, Zavarovalnica Vzajemna, Livar d.d. in ostalihtrudimo, da bomo sezono izpeljali brez neželenih okužb ter seveda s prisotnostjo gledalcev na tekmah. Ne bo lahko, a ob doslednem upoštevanju varnostnih ukrepov, smo v klubu prepričani, da nam bo skupaj uspelo.

 

Domače tekme Rokometnega kluba Črnomelj bodo, dokler bo to le mogoče, odprte za javnost, gledalci na tribunah pa bodo morali nujno izpolnjevati enega od pogojev PCT in ves čas tekme nositi pravilno nameščene obrazne maske.