Rokometna sezona je končana

Trenutna situacija s širjenjem korona virusa in izrednimi ukrepi ima močan vpliv na družbeno življenje v Sloveniji. Tudi rokomet iz tega ni izvzet, tako smo bili klubi in Rokometna zveza primorani predčasno končati vsa rokometna tekmovanja v tej sezoni.

Pri tekmovanju mladih (mlajši dečki do mladincev) so se tekmovanja končala brez določitve državnih prvakov, pri članskih tekmovanjih pa so obveljali rezultati, ki smo jih klubi dosegli pred prekinitvijo tekmovanja. Za člansko ekipo RK Črnomelj pa to pomeni, da tudi drugo sezono ostajamo v družini 1.b ligaških klubov.

Čeprav nam trenutna situacija preprečuje, da bi se videvali pa to nikakor ne pomeni, da smo v klubu neaktivni. Trenerji nadaljujejo z delom na pripravi enotnega sistema naše rokometne šole, od dečkov, do članov, ki smo ga začeli pripravljati letos. Vodstvo začenja pogovore s potencialnimi okrepitvami in nadaljuje dogovarjanja s sosednjimi klubi o sodelovanju v prihodnjih letih, vsi skupaj pa komaj čakamo, da se ukrepi sprostijo, da lahko končno pripravimo klubski piknik ob zaključku sezone, na katerem se bomo ponovno videli in ”kero rekli”.