Rokometna pomoč po potresu v Petrinji

Člani Rokometnega kluba Črnomelj smo z izjemno žalostjo spremljali potrese v okolici Petrinje. Za nas so bili te dogodki še posebej pretresljivi saj s prijatelji iz RK Petrinja sodelujemo in se obiskujemo še iz časov nekdanje skupne države. V našem klubu smo takoj po prvem potresu stopili v stik s Petrinjskimi rokometaši in jim obljubili vso pomoč, ki je v naši moči. Glede na to, da je bila materialna pomoč po potresih že zagotovljena, ne nazadnje so jo organizirali tudi prijatelji iz NŠ Bela krajina, smo se dogovorili, da jim pomagamo finančno.

V Rokometnem klubu Črnomelj smo tako med igralci, veterani in ostalimi člani kluba zbrali več tisoč evrov pomoči za kolege iz RK Petrinja, ki smo jih v prejšnjem tednu tudi uspešno predali in se dogovorili za srečanje na in ob igrišču, takoj, ko nam bo epidemiološka situacija to dopuščala.

V RK Črnomelj se zahvaljujemo vsem članom in podpornikom kluba, ki so prispevali po svojih močeh, kakor tudi vsem ostalim Belokranjkam in belokranjcem, ki ste prispevali tudi materialno pomoč za naše skupne prijatelje!