NAŠI NAJMLAJŠI NA TURNIRJU V GROSUPLJU

Nedavna sprostitev epidemioloških ukrepov je življenje vrnila v normalno in pomenila tudi možnost varne izvedbe zaostalih športnih tekmovanj, tudi v najmlajših kategorijah. Naši najmlajši mini rokometaši so se tako minuli vikend udeležili prestavljenega novoletnega turnirja, ki ga tradicionalno organizirajo v RK Grosuplje.

Črnomaljski rokometaši smo se turnirja udeležili z dvema selekcijama oziroma, letnikoma, 2012 in 2013 in se pomerili z vrstniki iz Mokerca, Ribnice, Ivančne Gorice in Grosuplja. Čeprav so bili na tekmovanju rezultati najmanj pomembni in se med tekmovanjem niso beležili so seveda tako fantje, kot tudi trenerji pri sebi šteli rezultate, tako da lahko poročamo o več kot uspešni udeležbi naših igralcev, saj so starejši igralci premagali vse nasprotnike, mlajši pa so zabeležili samo en poraz.

Vsi v klubu smo zelo veseli, da tudi naši najmlajši nadaljujejo in nadgrajujejo dolgoletno rokometno tradicijo v Črnomlju, kar nam vsem skupaj uspeva predvsem ob pomoči naših igralcev, trenerjev, staršev in naših podpornikov, v prvi vrsti Občina Črnomelj, Zavarovalnica Sava, TGH d.o.o., Nova Ljubljanska banka, Zavarovalnica Vzajemna, Livar d.d., Matej Špec s.p. in ostalih.

Foto utrinke turnirja si lahko pogledate v galeriji spodaj.